Boeketten en bloemstukken

Altijd met verse bloemen die met grote zorg worden gebonden
Meer over de winkel »

Rob van Gool heet u welkom

Dé bloemist van Oosterhout gevestigd op de Leijsenhoek
Meer over ons »

Rob van Gool, de drijvende kracht achter Bloemenhuis Kamp

Bij Rob vindt u een unieke collectie boeketten, accessoires en zijdebloemen

Dé bloemist in Oosterhout voor een persoonlijk boeket

Rob van Gool van Bloemenhuis Kamp is al zijn leven lang gek op bloemen. Van kinds af werd hij al aangetrokken door alles wat met bloemen te maken had. Hij liep geen bloemenzaak voorbij zonder nieuwsgierig naar binnen te gluren. Het was dan ook niet raar dat hij al jong terecht kwam in de bloemenbranche. Dat begon met een stage en daarna een baan bij Bloemenhuis Kamp. Toen de toenmalige eigenaar met zijn bloemenwinkel wilde stoppen, hoefde Rob niet lang na te denken. Hij nam de winkel over en zo kwam het dat hij al op negentienjarige leeftijd zelfstandig ondernemer werd. De eerste tien jaar was hij met zijn bloemenhuis nog gevestigd aan de Rulstraat in Oosterhout. Toen is hij verhuisd en sinds november 2013 vindt u hem in het fraaie pand aan de Leijsenhoek 10 in Oosterhout. 

Dé bloemenwinkel in de regio Oosterhout Breda

Inmiddels is Bloemenhuis Kamp is al meer dan 50 jaar een begrip in Oosterhout en omstreken. Bezoekt u de bloemenzaak dan kunt u rekenen op een deskundig advies, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Die drie elementen lopen als een rode draad door de winkel. 

Rob runt die winkel niet alleen. Hij wordt daarbij vrijwel dagelijks geholpen door zijn ouders. Na hun pensionering werden ook zij gegrepen door het bloemenvak. En hoewel Bloemenhuis Kamp officieel geen familiebedrijf is, proef je hier als bezoeker wel de warmte, knusheid en ouderwetse gezelligheid.

Rob van Gools motto: de klant is koning!

De ouderwetse warmte en gezelligheid in de winkel combineert Rob met een moderne aanpak. Hij speelt gericht in op trends en ontwikkelingen in het bloemenvak. Dat betekent in de praktijk dat hij dagelijks bezig is met het verder uitbouwen van zijn unieke collectie. Daarbij heeft hij vanzelfsprekend ook veel aandacht voor kwaliteit en goede service. 

Goed luisteren naar de wensen van de klant en vervolgens eerlijk en vakkundig adviseren is een van de belangrijke zaken waarin die service zichtbaar wordt. Maar ook doen wat je belooft en een vriendelijke benadering van de klanten staan bij Rob hoog in het vaandel.

Bijzondere diensten van Bloemenhuis Kamp

Om zijn klanten nog beter te bedienen is Rob van Gool aangesloten bij Fleurop en heeft hij een webwinkel waar boeketten online besteld kunnen worden. Dat maakt het mogelijk om ook buiten de regio Oosterhout Breda bestellingen uit te voeren en te laten bezorgen. Naast de gewone winkel vindt u bij Bloemenhuis Kamp bovendien een speciale uitvaartafdeling onder de naam Uitvaartbloemist Kamp. Deze afdeling is afgescheiden van de gewone winkel zodat mensen daar in alle rust en privacy geadviseerd kunnen worden. Bezoek voor meer informatie over de uitvaartafdeling de website van Uitvaartbloemist Kamp.