Boeketten en bloemstukken

Altijd met verse bloemen die met grote zorg worden gebonden
Meer over de winkel »

Rob van Gool heet u welkom

Dé bloemist van Oosterhout gevestigd op de Leijsenhoek
Meer over ons »

Een bloemenwinkel vol vakkennis en ouderwetse gezelligheid

Bloemen voor elke gelegenheid en een onvergetelijke beleving

Bloemen zijn altijd welkom

Zeg het met bloemen: wie kent deze slogan niet?En inderdaad, met bloemen kun je zoveel zeggen. Een mooi boeket of bloemstuk past bij vrijwel elke gelegenheid: bloemen zijn altijd welkom. Bij Bloemenhuis Kamp vindt u bloemen en bloemarrangementen voor ieder moment. Van een mooi eenvoudig boeket of bloemstuk voor een verjaardag of feestje tot corsages of bijzondere en exclusieve bloemstukken voor een bruiloft of uitvaart. Bij Bloemenhuis Kamp bent u aan het juiste adres voor elke gelegenheid. Eigenaar Rob van Gool staat dagelijks voor u klaar om helemaal naar uw wensen een boeket of bloemstuk te maken. U geniet daar niet alleen zelf van, maar maakt daarmee ook een onvergetelijke indruk op een ander.

Een bijzondere bloemenwinkel

Een van de specialiteiten van Bloemenhuis Kamp zijn de boeketten en bloemstukken. Drie keer per week komt er een uitgebreid assortiment verse bloemen binnen dat wij zelf hebben ingekocht. Zo kunnen wij onze klanten een ruime keus en een goede kwaliteit garanderen. Naast een mooi assortiment verse bloemen vindt u in onze bloemenwinkel ook een uitgebreide collectie zijden bloemen en planten. Tevens bieden wij een ruime keuze in gewone planten, bloempotten, vazen en decoratieve accessoires. Kortom: u vindt bij ons alles op het gebied van bloemen en planten. In de omgeving van Oosterhout zijn wij de enige bloemist met zo’n uitgebreide collectie. Daarmee onderscheiden we ons van anderen.

Een eigen uitvaarthoek

Ons bloemenhuis beschikt ook over een aparte uitvaarthoek waar wij u ongestoord kunnen adviseren. Hier kunt u terecht voor alle soorten bloemstukken en zijdebloemen voor een mooi afscheid van uw dierbare. Bovendien vindt u hier een bijzonder assortiment as-sieraden, urnen, lantaarns, kaarsen, heiligenbeelden en uitvaartkisten van Italiaanse en Amerikaanse makelij. Wat onze uitvaarthoek ook bijzonder maakt, is de expertise van Rob van Gool. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van uitvaartverzorging voor woonwagenbewoners of reizigers. Daarvoor maakt hij hele bijzondere bloemstukken. Er zijn maar drie bloemisten in Nederland die zich expert op dit gebied mogen noemen. Terecht dat Rob daar trots op is.

Persoonlijke aandacht en gezelligheid

Persoonlijk advies, aandacht, warmte en gezelligheid horen tot de kernwaarden van Bloemenhuis Kamp. Samen met zijn ouders, die vrijwel dagelijks meewerken in de winkel, doet Rob er alles aan om zijn klanten niet alleen vakkundig te helpen, maar ook om bij elke klant een warm en knus gevoel achter te laten. 

Bezoek onze winkel of uitvaarthoek eens om dat zelf mee te maken!